January 23, 2018

Please reload

Nylige innlegg
Utvalgte innlegg

1/3 av befolkningen sliter med søvn

 

 

Ifølge en rapport fra Folkehelseinstituttet, sliter 1/3 av befolkningen hver uke med søvn, mens 15% tilfredsstiller diagnosen insomni (dvs at søvnplagene har vart lenge, skjer flere ganger i uken og har en negativ innvirkning på din fungering og hvordan du har det). Dessverre er det mange behandlere som kun kan de enkleste behandlingene for søvn, dvs bruk av sovemedisiner, sykemelding og søvnhygieniske råd. Vi har laget fem forskjellige behandlingsprogram som tar for seg de fem vanligste sovevanskene, og du får tilgang på dem alle når du deltar på dette kurset. Ta kontakt med oss på everymind@everymind.no hvis du er usikker på om dine søvnplager kan behandles på våre kurs.

 

I mellomtiden kan du lese bloggen vår, der vi kommer med flere tips til hvordan du kan sove bedre.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Følg oss
Please reload

Arkiv

Et enkelt grep for å redusere stress

24 Oct 2017

1/1
Please reload

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

© 2017 Everymind

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon