top of page

1/3 av befolkningen sliter med søvn


Ifølge en rapport fra Folkehelseinstituttet, sliter 1/3 av befolkningen hver uke med søvn, mens 15% tilfredsstiller diagnosen insomni (dvs at søvnplagene har vart lenge, skjer flere ganger i uken og har en negativ innvirkning på din fungering og hvordan du har det). Dessverre er det mange behandlere som kun kan de enkleste behandlingene for søvn, dvs bruk av sovemedisiner, sykemelding og søvnhygieniske råd. Vi har laget fem forskjellige behandlingsprogram som tar for seg de fem vanligste sovevanskene, og du får tilgang på dem alle når du deltar på dette kurset. Ta kontakt med oss på everymind@everymind.no hvis du er usikker på om dine søvnplager kan behandles på våre kurs.

I mellomtiden kan du lese bloggen vår, der vi kommer med flere tips til hvordan du kan sove bedre.

Utvalgte innlegg
Nylige innlegg
Arkiv
Følg oss
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
bottom of page