top of page
Når som helst og hvor som helst
 

Du kan ta alle våre nettbaserte behandlingsprogram og kurs uansett hvor du befinner deg og til enhver tid på døgnet. Alle har en psykisk helse. Vi hjelper deg til å forstå din og gjør deg i stand til å ta grep om psykiske plager. Og best av alt, vi vil at du skal få tilgang til det vi vet og kan om psykisk helse uten å måtte vente. Du trenger for eksempel ingen henvisning fra fastlegen for å ta et av våre behandlingsprogram eller kurs.

 

I våre behandlingsprogram har vi komprimert innholdet av 10+ psykologtimer til ett program. Dette gjør prisen mer overkommelig og du får den hjelpen du trenger for å komme deg videre.

 

Innholdet i behandlingsprogrammet varierer fra videofiler hvor psykologen forklarer og instruerer til tekster og oppgaver. Du vil lære de mest effektive og nyttige teknikkene vi har å by på og vi forklarer deg hvorfor vi anbefaler akkurat disse. Flere av programmene våre tilbyr også nedlastbare lydfiler. Varigheten på de nettbaserte kursene vil variere. Noen kurs har et fast opplegg som strekker seg over et gitt antall uker. Andre kurs vil kunne være mer intensive å kunne fullføres i løpet av ei uke. De fleste kursene vil ha opplegg som du kan følge over lengre tid, noe som vil gi bedre effekt.

Everyminds nettbaserte tilbud vil i hovedsak være delt inn i to hovedkategorier. Behandlingsprogrammene vil være mer klinisk spissede mot psykiske helseplager som for eksempel panikkangst og søvnplager. Kursene vil fokusere mer på selvutvikling, som for eksempel vårt Finn fokus kurs.

Psykologkontakt
Kursoversikt

E-kurs for søvnplager

Har du vansker med søvnen? Vansker med å sovne, lett søvn, hyppige oppvåkninger, våkner tidlig? Har du forsøkt mange tips og ingenting virker. Her er e-kurset du har lett etter. Psykologspesialist Jonas Sharma-Bakkevig (tidligere vært på Puls NRK) har hjulpet mennesker med sammensatte søvnproblemer over flere år. Trykk her for å lese mer om e-kurset og for å bestille.  

Aldri mer panikkangst

Sliter du med panikkangst eller har du angst for angsten? Dette e-kurset er for deg. Psykologspesialist Jonas Sharma-Bakkevig har mange års erfaring med ulike type angstlidelser og har hjulpet utallige mennesker med angst gjennom kurs og individualbehandling. Psykologspesialist Sharma-Bakkevig er spesialist innenfor kompliserte angst og depressive tilstander. Trykk her for å lese mer om behandlingen og for å bestille. 

Finn fokus

Er du plaget av stress, konsentrasjonsvansker og lite overskudd? Vi gir deg strategier for å få ting gjort, spare tid og øke energinivået.

Please reload

bottom of page