top of page

Nettbasert psykologhjelp og terapi i Oslo sentrum

E-kurs og webinarer på PC, Mac, nettbrett eller mobil. Terapi og coaching i våre lokaler i Oslo sentrum. 

Fokuskurs for studenter.

Er du student og sliter med å at du stadig kommer bakpå, sliter med å holde konsentrasjonen, får ikke de resultatene du ønsker? Ønsker du reduksjon av tidspress og stress, større grad av frihet og overskudd? 

Vi har e-kurset for deg.  

E-kurs for søvnplager

Har du vansker med søvnen? Vansker med å sovne, lett søvn, hyppige oppvåkninger, våkner tidlig? Har du forsøkt mange tips og ingenting virker. Her er e-kurset du har lett etter. Psykologspesialist Jonas Sharma-Bakkevig (tidligere vært på Puls NRK) har hjulpet mennesker med sammensatte søvnproblemer over flere år. Trykk her for å lese mer om kurset og for å bestille.  

Aldri mer panikkangst

Sliter du med panikkangst eller har du angst for angsten? Dette e-kurset er for deg. Psykologspesialist Jonas Sharma-Bakkevig har mange års erfaring med ulike type angstlidelser og har hjulpet utallige mennesker med angst gjennom kurs og individualbehandling. Psykologspesialist Sharma-Bakkevig er spesialist innenfor kompliserte angst og depressive tilstander. Trykk her for å lese mer om e-kurset og for å bestille. 

Finn fokus

Er du plaget av stress, konsentrasjonsvansker og lite overskudd? Vi gir deg strategier for å få ting gjort, spare tid og øke energinivået.

Please reload

Nettkurs
Gnist 

Gjennom månedlige webinarer gir vi deg strategier for energi og livsglede i hverdagen. Alle medlemmer får tilgang til en lukket gruppe der vi hver måned jobber sammen for å nå månedens Gnist-mål. I tillegg får man tilgang til alle våre kurs og opptak av tidligere webinarer.

gnist_iPhone-12.jpg
Autoriserte psykologer med lang erfaring

Webinarer og e-kursene er utviklet av autoriserte psykologer og lege med lang erfaring fra arbeid med lettere psykiske lidelser og rask tilbakeføring til arbeid.

bottom of page