top of page

Bedriftskurs

Skreddersydde kurs til din bedrift
 

Ønsker dere å redusere sykefravær og øke produktivitet, eller øke engasjement og trivsel? Vi lager et kursopplegg tilpasset din bedrift.

 

Everymind kan tilby din bedrift psykologbistand til alle ansatte. Vi utvikler materiale de ansatte kan gå igjennom på sin PC, mac eller mobiltelefon. De ansatte får også mulighet til å delta på gruppesamtaler med psykolog over nett, der de kan stille spørsmål. Vår spesialkompetanse er innen helsefremmende tiltak, stressmestring, forebygging av utbrenthet/slitenhet, samt styrke konsentrasjon, engasjement og overskudd.

Vi har ferdige kurs som kan sendes ut til dine ansatte allerede i dag, men vi har også god erfaring med å tilpasse innholdet til organisasjonens behov. 

Noen eksempler på tilbud vi gir til bedrifter
 

Mer krefter

Strategier for å opprettholde og styrke mentalt, fysisk og emosjonelt overskudd. Vi hjelper ansatte kartlegge kilder til tap av energi, overskudd og motivasjon. Videre gir vi strategier for å etablere energigivende handlinger i hverdagen. 

Finn Fokus

Strategier for å styrke konsentrasjon og få ting gjort. Vi hjelper ansatte snu en overveldende og kaotisk arbeidssituasjon, til en opplevelse av "å få hodet over vann igjen". Vi har hentet strategier fra toppidrett, hjerneforskning og psykologfaget for å hjelpe folk som trenger et klart og våkent hode i jobben sin.

Heart-rate biofeedback for stressreduksjon (HRV biofeedback)

Dette er en metode for å trimme kroppens nervesystem til å bli bedre på å regulere seg selv. Ved hjelp av enkle tilgjengelige instrumenter (smarttlf. og pulsbelte) kan man nå se hvordan pust og puls samsvarer. Dette henger sammen med aktivering av ulike deler av nervesystemet. Gjennom feedback fra disse enkle verktøyene kan man trene opp nervesystemets evne til å regulere seg selv. Metoden er enkel å lære og kan brukes nesten hvor som helst. Dette er nyttige teknikker å kunne for å regulere kroppen i en stresset hverdag.

Samarbeid med Jus.no

Les hvordan Juristenes Utdanningssenter tilbyr kurs for å styrke overskudd og gjennomføringskraft i samarbeid med Everymind AS.

Kontakt oss gjerne for mer informasjon.
bottom of page