top of page

Alle angstplager behandles på samme måte (nesten)


Angst er en spesiell tilstand som krever en helt spesiell behandling. Du kan si at angsten følger sin egen angstlogikk, der det ikke nytter med vanlig fornuftslogikk.

Det holder ikke å si til en med angst at «det er ikke noe å være redd for». Angsten responderer rett og slett ikke på fornuft. Angsten trenger to tilnærminger for at den skal endre seg: Korrigerende erfaringer og modig innstilling. Dette betyr at det ikke er nok å bare ta flyet hvis man har flyskrekk, man må ha gjort noen helt spesifikke øvelser i forkant, for å få nye erfaringer med angsten, og man må ha lært seg en modig innstilling til angsten. Heldigvis er dette akkurat samme metodikk vi bruker til andre typer angstplager som panikkangst, helseangst, tvangstanker, generalisert angst, sosial angst, agorafobi etc.

Når du følger vårt kurs Aldri mer panikkangst, vil du lære disse teknikkene, og angst blir ikke lenger et problem i ditt liv.

Utvalgte innlegg
Nylige innlegg
Arkiv
Følg oss
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
bottom of page