top of page

Kronisk søvnmangel


Mange som har forsøkt å få hjelp med sine søvnplager, har gitt opp. Rett og slett fordi ingen av behandlingene de har mottatt har hatt effekt. De har forsøkt sovemedisiner, innsovningsteknikker, terapi og de har fulgt alle søvnrådene på vg.no, kk.no og db.no.

Men det finnes hjelp. I noen tilfeller må du få en utredning ved hjelp av din fastlege eller hos en psykolog, det kan være mange grunner til at man sover dårlig, men av alle vi hjelper, ser vi at ca 80% får hjelp av vårt søvnprogram.

Ikke gi opp. Søvn er forferdelig slitsomt når det ikke fungerer, men det finnes hjelp. Forsøk vår søvnbehandling, og se om du har samme effekt som de 80% som får hjelp av denne behandlingen.

Utvalgte innlegg
Nylige innlegg
Arkiv
Følg oss
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
bottom of page