top of page

Tren deg til god søvn


Det er mange grep man selv kan ta for å bedre søvnen sin, og i noen tilfeller vil disse relativt enkle grepene ha god og varig effekt.

Ett slik grep er trening. Det som har best effekt er trening som innebærer at du får opp pulsen og gjerne over litt tid, altså kondisjonstrening. Med andre ord løping i intervaller, lange løpeøkter, svømming, sykling osv. Interessant nok tar det litt tid før jevnlig trening har effekt på søvnen, men etter 1-3 måneder med trening 2-3 ganger pr uke, vil de fleste merke at det har en positiv effekt på søvnen. Hvis ikke dette hjelper, så les våre andre tips til søvnvansker, eller forsøk gå til everymind.no for å prøve den mest effektive behandlingsformen for søvn; intensiv søvnbehandling.

Utvalgte innlegg
Nylige innlegg
Arkiv
Følg oss
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
bottom of page