January 23, 2018

Please reload

Nylige innlegg
Utvalgte innlegg

Tren deg til god søvn

 

 

Det er mange grep man selv kan ta for å bedre søvnen sin, og i noen tilfeller vil disse relativt enkle grepene ha god og varig effekt.

 

Ett slik grep er trening. Det som har best effekt er trening som innebærer at du får opp pulsen og gjerne over litt tid, altså kondisjonstrening. Med andre ord løping i intervaller, lange løpeøkter, svømming, sykling osv. Interessant nok tar det litt tid før jevnlig trening har effekt på søvnen, men etter 1-3 måneder med trening 2-3 ganger pr uke, vil de fleste merke at det har en positiv effekt på søvnen. Hvis ikke dette hjelper, så les våre andre tips til søvnvansker, eller forsøk gå til everymind.no for å prøve den mest effektive behandlingsformen for søvn; intensiv søvnbehandling.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Følg oss
Please reload

Arkiv

Et enkelt grep for å redusere stress

24 Oct 2017

1/1
Please reload

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

© 2017 Everymind

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon