January 23, 2018

Please reload

Nylige innlegg
Utvalgte innlegg

7 minutters studieøkt gjør deg til en unik student

October 26, 2017

 

 

Klarer du å konsentrere deg om én ting i 7 minutter uten å sjekke facebook, instagram, telefonen din eller e-post? Da er du unik. 

 

En typisk ansatt i en IT-bedrift klarer å holde fokus 3 minutter av gangen. Dette gjelder også ledere. Studenter (inkludert medisinstudenter) holder fokus i ca. 5-6 minutter av gangen. Det skal altså ikke mer til enn 7 minutter med fullt fokus før du kan si at du er bedre enn de fleste på å konsentrere deg om studiene. Og hvis du vil skille deg skikkelig ut, prøv dette: 15 minutter fokus (lese, skrive) og 5 minutter distraksjon (facebook, telefon). Du er da dobbelt så god som gjennomsnittet. Bruk stoppeklokke (slik du kanskje allerede gjør på treningssenteret). Med slike økter reduserer du ikke bare studiestress og frustrasjon, men også tid på lesesalen. På tide å nyte studietida!

 

Ref. 

https://pdfs.semanticscholar.org/a449/623136ff47e87ec67a1a6f2980ef108c328d.pdf

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Følg oss
Please reload

Arkiv

Et enkelt grep for å redusere stress

24 Oct 2017

1/1
Please reload

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

© 2017 Everymind

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon